SportsMed strävar mot högsta kvalité och bästa service med patienten i fokus.
031-81 81 66
Carlanderska sjukhuset, 405 45 Göteborg


Mån 8.00-20.00
Tis 8.00-17.00
Ons 8.00-17.00
Tors 8.00-20.00
Fre 8.00-16.30

Kontakt oss
  Om Oss

  Vår vision:

  SportsMed strävar mot högsta kvalité och bästa service med patienten i fokus. Vi vill vara försäkringsbolagens självklara val för patienter med sjukvårdsförsäkring.

  SportsMeds verksamhet bedrivs i en härlig miljö på det anrika Carlanderska sjukhuset i Göteborg. Hos oss finns specialistkompetens inom ortopedi och handkirurgi och dess rehabilitering. Vi erbjuder en komplett vårdkedja med bedömning av specialistläkare inom ortopedi och handkirurgi och/eller fysioterapi, utredningar som exempelvis röntgen och MR, rehabilitering och kirurgisk behandling.

  Vi tar emot patienter med privat sjukvårdsförsäkring och har sedan starten 2008 vuxit till att bli en av de mest heltäckande ortopediska klinikerna för patienter med sjukvårdsförsäkring.
  På vår mottagning finns 22 specialistläkare inom ortopedi och idrottsortopedi, 3 handkirurger samt 14 specialutbildade fysioterapeuter och en arbetsterapeut. Tillsammans behandlar vi skador och besvär i hela rörelseapparaten. Hos oss finns spetskompetens inom Rygg (nacke, bröst-, ländrygg), Axel, Armbåge, Hand, Rygg, Höft, Knä, Underben och Fot samt Idrottsrelaterade skador.

  Vi säkerställer vård av högsta kvalitet där flera av våra läkare deltar i forskning och utveckling via Sahlgrenska Akademin samt utför avancerade operationer. Detta möjliggör högklassig bedömning och behandling genom hela vårdkedjan.

  På SportsMed samarbetar våra specialiserade ortopeder, handkirurger,  fysio/arbetsterapeuter och sjuksköterskor för att kunna erbjuda den allra bästa vården. Vi utför också bedömningar för invaliditetsintyg.

  Carlanderska sjukhuset har en lång tradition av att producera högkvalitativ vård i privat regi och dess faciliteter kompletteras och uppdateras kontinuerligt. Här erbjuds vård inom närmast alla specialistområden samt tillgång till erforderlig utredning såsom lab och radiologiska undersökningsmetoder, Apotek samt operations- och vårdavdelning. Och allt detta under ett och samma tak!

  Ledning

  Adad Baranto

  Vd SportsMed Professor

  Universitetssjukhusöverläkare

  Ortopedi och ryggkirurgi

  Klas Halldin

  Medicine doktor Överläkare

  Ortopedi och ryggkirurgi

  Mikael Dalén

  Medicine doktor Överläkare

  Ortopedi och tumörkirurgi

  Camilla Byberg

  Leg fysioterapeut

  Vårdenhetschef fysioterapi

  Elisabeth Cid Daun

  Leg sjuksköterska

  Vårdenhetschef mottagning

  Vi samarbetar med

  Vi samarbetar med